Historie
De uitspraak "Licht is leven" kenmerkt het uitgangspunt van manelco.
Voortgekomen uit de projectverlichting houdt manelco zich sinds  1985 bezig met de advisering en verkoop van verlichtingsartikelen t.b.v. de utiliteitsbouw.


Uitgangspunten
De door manelco vertegenwoordigde fabrieken en leveranciers worden geselecteerd op innovatie, kwaliteit en efficiency. Naast deze factoren speelt snelheid in het leveringstraject een belangrijke rol.
Een korte levertijd, heeft immers in veel gevallen een positieve invloed op het productieproces van u als afnemer.


Detail
Een gedegen ontwerp en uitvoering vereisen tijd, investeringen en hebben veelal het nadelige effect gevoelig te zijn voor imitatie. Deze originele ontwerpen echter dragen bij tot een hoogstaand eindproduct voor onze klanten. manelco werkt per definitie alleen samen met fabrikanten van frisse, vernieuwende producten met oog voor detail en kwaliteit.


Leveringsprogramma
Het leveringsprogramma van manelco omvat verlichting voor de keuken - en meubelwereld. Voor de projectmarkt is een uitgebreid pakket aan verlichtingssystemen beschikbaar.


Energiebesparing en milieu
Elektronische componenten en de laatste technieken  dragen bij tot een hoog rendement, energiebesparing en op langere termijn tot verbetering van het milieu.